Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Mød os på
Computerworld
Summit 2021

Mød os på Computerworld Summit 2021 – tirsdag d. 26. oktober på Radisson Blu Scandinavia, København.

 

I år bidrager Ursula Krogsbøll Direktør for Digital strategi og innovation hos Miracle med oplægget ”Køreplan til hverdagsstrategi ”.

Ursula er tilgængelig hele dagen på vores stand, hvor du også kan møde Peter Lindahl, Peter Melvig og Tina Facius fra Miracle.

Vi glæder os til at møde dig og dine kolleger.

Deltagelse er gratis.

Dine cookie-indstillinger tillader ikke videoindhold på websitet idet kategorien marketing er slået fra. Tryk HER for at opdatere dine indstillinger, hvorefter du kan genindlæse siden og se videoindholdet.

Ud over mange spændende oplæg, spændende mennesker og god forplejning er der selvfølgelig mulighed for at få et eksemplar af ”Mirales Lille Røde 2021”. Miracles Lille Røde handler i år om implementering af strategi.

Det gør den, fordi mange af os af og til oplever, at tingene går lidt i stå eller I ikke kommer helt så langt, som vi ønskede os. Det er oplevelser de fleste af os har, fordi implementering af strategi bare er svært.

Det er relativt let at udforme strategien, vedtage den og lave slides der beskriver strategien. Men rent faktisk at få tingene til at ske – det er en helt anden sag. Og noget af det der driller os, er vores best practices, fordi vi efterligner de forkerte. De perfekte. De fantastiske. På langt de fleste danske arbejdspladser, har vi bare ikke sammen DNA som en Californisk start-up, en svensk musiktjeneste, eller en stor tysk markedsledende koncern. Så hvordan får vi helt almindelige leverpostejsspisende mennesker i en helt almindelige dansk virksomhed tingene til at ske en regnvejrsvåd novemberdag?

Det – og meget mere – kan du høre om på ComputerWorld Summit, der er fyldt med spændende oplæg

Læs mere og tilmeld dig her

Hvis du vil mere så kontakt

 

 

Peter Lindahl
Salgsdirektør
phone 2155 9927
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it