fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Hensigtsmæssig
kommunikation:
Fundamentet for at
blive high performer

Vi kommunikerer hele tiden – men vi beskæftiger os sjældent med kvalitetssikring af vores kommunikation. F.eks. kan implementering af ny strategi ikke klares med e-mail og en ølkasse. Det er fordi ny strategi er et forandringsprojekt. Og de lykkes sjældent, hvis man ikke har medvind og opmærksomhed fra organisationen. Medvind og opmærksomhed kommer ikke pr. automatik. Det skal vi gøre os fortjent til. Og det kræver at vi kommunikerer hensigtsmæssigt.

Hensigtsmæssig kommunikation: Fundamentet for at blive high performer

I denne session får du en demo af vores mobile intranet app, der bl.a. bruges af 400 kørende el-installatører. Vi dykker ned i hvordan du skriver en e-mail, der bliver læst positivt, hvordan vi begrænser antallet af e-mails og undgår at intranettet bliver en nærdødsoplevelse… og så taler vi lidt om, hvordan du i hvert fald ikke skal lave din PowerPoint. Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at venlighed er den vigtigste valuta i 2021 og garanteret også i 2022.

Det handler om kultur. Og hvordan du med helt små skridt kan ændre den i den rigtige retning. Kommunikation kan spænde ben. Eller den kan få ting til at ske. De rigtige ting.

Tryk her for at booke en session

Book en session

Ursula er direktør for digital strategi og innovation hos Miracle.

Hun har en master i IT-ledelse og strategi og rådgiver til dagligt om konceptudvikling, it-strategi og facilitering af innovationsprojekter.

Hvis du vil vide lidt mere om hvad Ursula står for, kan du høre hende fortælle om De menneskelige faktorer i podcast nr. 41 fra Dansk It her

 

Ursula Krogsbøll
Innovationsdirektør
phone 5374 7167
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it