fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Fast Track Development:
Når du skal have
noget i luften i en fart

Sådan kommer du fra idé til lancering på 12 uger. En session og et sæt enkle spilleregler for dig, der skal have innovation og time to market sat på skinner.

Innovation og produktudvikling har i de senere år været omgærdet af fail-fast-mantras, procesfacilitering og post-its. Og det er fint, hvis vi skal have ideer testet af for at se, om det overhovedet er ideer. Fast Track Development derimod handler om en hurtig forudsigelig vej til at launche ideer, vi rent faktisk tror på. Opgaver vi skal have løst. Uanset hvad. Det handler om time to market, om indbygget risikominimering og om at kunne lave innovation og nyudvikling parallelt med en travl hverdag.

Sessionen kommer forbi forskellige løsninger, der er udviklet som Fast Track Development. Bl.a. “MinGenoptraening.dk” – en digital service der blev lanceret på få måneder for at overholde ny lovgivning. En service som var af absolut kompleks karakter og med mange meget forskellige interessenter: Behandlere, kommuner, borgere. Ursula har været med på udvikling af MinGenoptraening.dk fra de allerførste ideer og frem til i dag.

Book din session her 

Book en session

Ursula er direktør for digital strategi og innovation hos Miracle.

Hun har en master i IT-ledelse og strategi og rådgiver til dagligt om konceptudvikling, it-strategi og facilitering af innovationsprojekter.

Hvis du vil vide lidt mere om hvad Ursula står for, kan du høre hende fortælle om De menneskelige faktorer i podcast nr. 41 fra Dansk It her

 

Ursula Krogsbøll
Innovationsdirektør
phone 5374 7167
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it