Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Få tingene til at ske
– en køreplan til
hverdagsstrategi

Kom og vær en del af Dansk IT’s faglige formiddag i samarbejde med Miracle torsdag d. 15. september kl. 9-11. Her fortæller Ursula Krogsbøll, Innovationsdirektør hos Miracle, hvorfor vores best practices ofte leder os ud i problemer og hvordan du får tingene til at ske på en grå mandag. Der bliver også tid til både erfaringsudveksling og reflektion i mindre grupper, inden vi slutter af med opsamling i plenum.

Efterligner du de forkerte?

De fleste af os arbejder i helt almindelige organisationer med helt almindelige mennesker. Derfor kan vi ikke nødvendigvis følge en opskrift fra et start-up firma i Californien eller en stor tysk markedsledende koncern. Vi har bare ikke samme DNA.

Så hvordan får vi, helt almindelige leverpostejsspisende mennesker, skabt en spilleplade, hvor vi kan få tingene til at ske. De rigtige ting vel at mærke.

Det fortæller vi om i oplægget ”En køreplan til hverdagsstrategi”, hvor du også hører om, hvorfor du skal undgå brændende platforme, hvordan du skelner mellem ”motion og action” og lidt om at 1 er større end 0.

Spoiler alert: Vi kommer også til at snakke agile og scrum … og lidt om det produktionstab, der sjældent tales om, men som rigtig mange har oplevet. Du er bestemt ikke alene, hvis du bøvler med time to marked. Til sidst kommer vi forbi innovation og innovationskultur, som også er noget, der har svært ved at finde fodfæste i hverdagen.

Læs mere her: https://akademi.dit.dk/Meet-Inspire/Arrangementer/2022/faa-tingene-til-at-ske

Som gæst af Miracle kan du deltage gratis i arrangementet – du skal blot sende en mail til meetinspire@dit.dk

Vil du vide mere?

 

Ursula Krogsbøll
Innovationsdirektør
phone 5374 7167
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it