fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Enterprise
Open Source

Open Source – fremtiden er her

Idéen om en åben udviklingsmodel, hvor man i fællesskab arbejder mod en stabil, sikker og innovativ teknologi, tiltaler flertallet, og netop derfor vinder Open Source indpas i både små og store virksomheder.

Med Open Source er der dømt community-udvikling, omkostningsreduktion og frihed til at vælge.

Førende på markedet

Medarbejderne hos Miracle holder sig konstant ajour med Open Source-miljøet og de nyeste teknologier på markedet. Det sker blandt andet gennem efteruddannelse og aktiv deltagelse i de relevante Open Source-communities. Den teknologiske forkant er afgørende, når kundeapplikationerne skal kunne fungere – og skaleres til løbende ændrede forhold.

Enorme muligheder kræver stærk styring

Med Open Source følger alverdens muligheder. Kunsten ligger i at bygge en robust og effektiv infrastruktur, som tillader asynkron udskiftning af dele af IT-landskabet og som via microservices optimerer den enkelte service.
Med en fremtidssikret infrastruktur er basen lagt for optimal dataintegration, applikationsintegration og “integration platform as a service” – alt sammen gennem tidssvarende Open Source-teknologi.

Læs mere om Open Source og Infrastruktur

settings
Open Source

Miracle er partner med en lang række Open Source-leverandører. Vi tror på at Open Source er fremtidens platform til en lang række løsninger. Vi har erfaringen og ressourcerne, der kan realisere jeres ønsker.

security
Sikker drift

Med Miracle som Open Source-partner, er I sikret stor erfaring og at den rette teknologi anvendes, hver gang.

Desuden har I gratis adgang til Miracles Red Hat Support Portal

Kom godt i gang

Vil I høre mere om Open Source eller Red Hat Løsninger, så tag fat i os.

 

Tina Facius
Salg
phone 2162 7825
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it