Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Cookies

’Cookies’ er en tekstfil, der gemmes lokalt på din computer, SmartPhone eller Tablet og som bruges til at indsamle information om din færden på hjemmesiden. Formålet med en cookie kan bl.a. være at indsamle statistik, at målrette annoncer og at huske indstillinger som du har valgt, fx ved at huske hvad du har lagt i ’indkøbskurven’ og lign.

Miracle.dk bruger cookies til indsamling af statistik, for løbende at forbedre vores indhold og tilpasse vores side. Cookies fra eksempelvis Google Maps eller YouTube kan forekomme i sjældne tilfælde.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles data, bør du slette dine cookies.

Vil du vide mere om cookies, kan vi anbefale denne side: https://erhvervsstyrelsen.dk/de-fire-vaesentligste-cookietyper

 

Privatliv

Personoplysninger er enhver form for information, der kan henføres til en bestemt person.

Når du besøger vores website, indsamler og behandler vi en række informationer.

Den primære behandling sker, som beskrevet, via cookies. Men det kan også ske hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser eller hvis du tilmelder dig et af vores arrangementer. I disse tilfælde vil du blive bedt om at give dit samtykke, til at vi bruger de informationer, som du udfylder. Disse vil typisk være:

Navn, firmaadresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv, har givet os disse.

Oplysningerne bruges kun til det oplyste formål i forbindelse med leveringen af den service, som du har bedt os om at levere. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af baggrunden for opbevaring.

Hvis du søger job i Miracle, vil dine oplysninger blive opbevaret i maksimalt 6 måneder fra ansøgningsfristen. Søger du uopfordret, vil dine oplysninger ligeledes blive slettet, 6 måneder efter vi har modtaget din ansøgning.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Modtager du vores nyhedsbrev på e-mail, vil du altid kunne framelde, dig nederst i mailen. Andre henvendelser kan ske på info@miracle.dk

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke, hvilket vil betyde, at vi ikke længere vil kunne behandle dine personoplysninger.

Hvis oplysningerne, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at få dem bliver rettet eller slettet. Dette kan ske ved henvendelse til: info@miracle.dk

Er du uenig eller utilfreds med den måde vi behandler dine persondata, kan du klage til Datatilsynet. Datatilsynet fører tilsyn med databeskyttelse i Danmark. Yderligere informationer kan ses her: https://www.datatilsynet.dk/kontakt/

Miracle A/S

Borupvang 2C,
2750 Ballerup
Danmark
CVR: 2567 8990

+45 44 66 88 55
info@miracle.dk