fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Få succes
med din
digitale strategi

Få succes med transformation

Teenagere kan ret enkelt motiveres til at tage ansvar, læse lektier og måske endda rydde op på deres værelse. Og faktisk kan du i høj grad styre slagets gang i mødelokalet, så du kan opnå resultater med sikker hånd og få ja til dine forslag.

Er du nysgerrig på hvordan, findes her en podcast, der gør dig bedre til at forstå dine omgivelser, dig selv og din rolle i samspillet med andre. Lyt med – det tager kun 30 minutter, og du kan sagtens rydde køkkenet eller ordne vasketøjet samtidig.

Hør den her

Venlighed er den vigtigste valuta i 2021

Det gælder i omgangen med kunder og kollegaer, og det gælder ikke mindst digitalt.

Efterhånden som menneskelig interaktion erstattes af digitale services, mister vi øjenkontakt, smil og den muntre bemærkning over mødebordet. Altsammen samhørighedsindikatorer, der hjælper os til at fornemme, at vi er en del af flokken. Og vi mennesker har brug for at høre til.

Derfor skal vi være omhyggelige med og bevidste om at tilføre vores projektplaner, vores virtuelle møder, vores e-mails og vores Slack-chat mv. elementer af venlighed. Fordi vi slet ikke kan undvære det i hverdagen. Og fordi vi er en meget bedre udgave af os selv, når vi er i venlige og imødekommende omgivelser.

Succes er langt fra en tilfældighed

Regel nr 1 er, at der aldrig må være en taber i mødelokalet. Er der det, skal du forvente at møde modstand – måske endda ved en senere lejlighed, når du allermindst har brug for det.

Faktisk drejer det sig overraskende lidt om gode, rationelle argumenter, når du skal flytte modvind til medvind i mødelokalet. Det gælder først og fremmest om at skabe tryghed. Når der er tryghed, bliver vi mennesker gevinstfokuserede – og så tager vi ja-hatten på og gør vores til at bidrage aktivt til innovation og forandring.

Ursula foredrag om innovation

Lad os sammen starte jeres rejse

Hvis du er blevet nysgerrig og har lyst til at høre mere om, hvordan du skaber en succesfuld transformation, så kommer vi gerne forbi og fortæller og inspirerer jer. I sætter rammerne og vi glæder os til at møde dig og dit team, jeres afdeling eller hele virksomheden til et morgenmøde. Det er op til jer. Skriv til Ursula, så er I allerede i gang.

Kom godt igang

Ursula Krogsbøll
Innovationsdirektør
phone 5374 7167
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it