fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Cloud Services

 

Fordelen ligger i fleksibiliteten

Flere og flere virksomheder ser fordelene ved at flytte hele eller dele af deres software ud i skyen,  Microsoft Azure er en af de væsentligste spillere i Danmark og Miracle kan naturligvis rådgive jer om de rette services i Azure. Det kan være svært at definere og eksekvere en strategi for tilgangen til cloud. Miracle er specialister i at udvælge og optimere brugen af de rette Azure Services.

Microsoft Solutions Partner

Azure kompetencer

Der findes rigtig mange services på Azure og der kommer løbende til, vores fokusområde er indenfor nedenstående services, men har derudover et bredt kendskab til de muligheder Azure stiller til rådighed.

 • API Management
 • Event Grid (IOT)
 • Service Bus
 • Logic Apps
 • Azure DevOps
 • Azure Database (Cosmos DB, SQL m.m.)
 • App Service
 • Azure Functions
 • API-apps
 • Containers
 • Automations / Blueprints
 • Web PubSub/SignalR
 • Azure AD (identitet og login)

 

add_task
Infrastructure as code (Iac)

Vi bygger infrastruktur på Azure med kode, så vi minimerer fejl i produktion og sikrer fuld gennemsigtighed med ændringer og benyttede ressourcer. Koden er selvfølgelig versioneret og med fuld historik.

layers
API Management

Vi kan hjælpe med at udstille og udnytte jeres data gennem API management, så der er styr på sikkerhed, performance, overvågning og dermed give jer mulighed for at integrere både internt og eksternt.

support
CI/CD

Lad os stå for installation og opsætning af jeres CI/CD. Vi benytter Azure best practices. Og I slipper for manuelle fejl i forbindelse med opgradering af produktionsmiljøer samt får et hurtigere forløb fra udvikling til produktion.

arrow_right_alt
Migrering

Har I behov for at flytte infrastruktur til Azure så lad os hjælpe jer. Det kan være til et klassisk Virtual private cloud setup med hostede instanser eller en flytning til en ny serverless arkitektur.

api
Serverless design & udvikling

Vi tror på at Serverless (pay as you go) er en game changer. Vi tilbyder design og udvikling af løsninger der bygger på de bedste Azure Serverless principper. Dermed betales der kun for ressourcer, når de anvendes.

cloud
Hosting & cloud

Vi forstår forskellen på hosting og cloud og kan give jer de fornødne inputs til at træffe en beslutning. Hvis der vælges en cloud løsning, tilbyder vi et professionelt cloud management setup og sørger for at jeres performance er i top.

Delt ansvar

Mulighederne er mange, men uden en god sparringspartner og rådgiver er snitfladerne for ansvaret mellem cloud-udbyderen og virksomheden måske også uklare.

At flytte software i skyen betyder ikke at drift, vedligehold og service følger samme vej. Public cloud udbyderne stiller en ramme til rådighed, som virksomhederne selv er nødsaget til at udfylde.

Miracle agerer “the missing link” mellem public cloud udbyderen og jer. Vi sikrer at jeres cloud-miljø løbende trimmes og vedligeholdes, således det altid matcher jeres behov.

Kom godt i gang…

Kontakt os allerede i dag, for at høre hvad det kan gøre for jeres IT-forretning at flytte helt eller delvist i skyen.

 

Thomas Uhrskov
Afdelingsleder Azure Services
phone 2993 8713
Morten Randrup
Afdelingsleder
phone 2972 3735
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it