Totalkredit

Totalkredit

Udfordring

Realkreditlån er noget en stor del af den voksne befolkning har. Det er typisk vores livs største økonomiske forpligtelse. Samtidig oplever vi os selv som usikre i låneprocessen “det er ikke noget jeg har forstand på”. Og strengt taget interesserer det os ikke. Faktisk er Realkreditlån noget de færreste af os brænder for at vide noget om. Men det er vigtigt, at vi får taget stilling til, hvor meget vi vil låne, hvor længe vi vil låne og at vi får afvejet fordele og risici ved de forskellige lånetyper. I låntagningssituationen står vi typisk med blandede følelser af utilstrækkelighed og en forventning om en langtrukken, indviklet og dødkedeligt proces – en proces med stor betydning for vores fremtidige økonomi.

Udfordringen er at skabe en digital service, der opleves enkel og som sætter helt almindelige voksne danskere i stand til at foretage kompetente til- og fravalg, UDEN at de først skal bestå den store realkreditbelåningseksamen? En service der opleves som hurtig og venlig. En service mennesker uden finansiel baggrund har lyst til at anvende.

Løsning

Løsningen er blevet en app, der hjælper med et hurtigt overblik, hvis du skal til at købe bolig, men også hvis du allerede har et realkreditlån. Du kan hurtigt beregne, hvad det vil koste dig at låne til en ny bolig med forskellige lånetyper. Og du kan nemt tjekke dit realkreditlån, hvis du allerede har et. Måske kan du med fordel lægge om til en anden lånetype. Du kan også lede efter drømmeboligen direkte i appen og få forslag til financieringen. Løsningen henter data fra Den Digitale Tinglysning, og du skal derfor hverken bruge Nem ID eller log-in.

Beregn lån

Vil du se hvad det koster dig at låne til en ny bolig giver appen dig et overblik. Du skal blot indtaste boligens pris og lånebeløb og herefter kan du nemt sammenligne financieringen med Totalkredits forskellige lånetyper. Har du allerede et lån, kan du se, om du med fordel kan ændre dit lån. Du skal bare indtaste din adresse, så finder appen selv frem til dit nuværende lån og giver dig en idé om, hvad det vil betyde, hvis du ændrer lånet til en anden lånetype.

Se boliger til salg

Er du på boligjagt giver Totalkredit appen dig et hurtigt overblik over boliger til salg i dit område. Når du har fundet din drømmebolig, skal du bare klikke på den, så får du en række oplysninger om boligen og kan lave en låneberegning.

KundeKroner

I appen kan du også se hvor mange KundeKroner, du kan få i rabat på betalinger af dit lån. KundeKroner er en kontant fordel som er garanteret indtil 2020 for alle kunder med realkreditlån i Totalkredit.

Kontakt

Ursula Krogsbøll

Direktør, Digital strategi og innovation
Master IT-Management and Strategy

Ring på +45 5374 7167
ukr@miracle.dk