Totalkredit

Totalkredit

Udfordring

Realkreditlån er noget en stor del af den voksne befolkning har. Det er typisk vores livs største økonomiske forpligtelse. Og vi oplever os selv som usikre i låneprocessen “det er ikke noget jeg har forstand på”. Samtidig er det enormt vigtigt at få taget stilling til, hvor meget man vil låne, hvor længe man vil låne og om man er villig til at løbe en risiko, er det ikke noget der interesserer os. Vi har kombinationen af følelsen af utilstrækkelighed, fornemmelsen af væsentlighed og forventningen om at det er langtrukkent, indviklet og dødkedeligt. Hvordan får vi skabt en god service, der hjælper helt almindelige mennesker med behov for realkreditlån til at føle sig som kompetente i processen, som ansvarlige for livets store økonomiske beslutninger og det på en måde så processen opleves hurtig, enkel og venlig.

Løsningen

Løsningen er blevet en app, der både viser boliger til salg og m2 priser i et givent område tilføjet låneforslag på forskellige typer lån. Huskøberen kan altså hurtigt se om m2 prisen er uforholdsmæssig høj for området, hvor meget der er til salg i området, og – hvis der er noget der fanger interessen – straks se forskellige belåningsmuligheder. Man kan f.eks. få svar på “Hvad koster det at bo her om måneden, når man har x kr i udbetaling og vælger fastforrentet lån”. Tilsvarende kan ejere af fast ejendom få en hurtig vurdering af eksisterende lån: Er der noget at spare ved at lægge om? Løsningen henter data fra Den Digitale Tinglysning, og husejere kan derfor få svar på eksisterende belåning uden at skulle hente nem-id osv. osv. Der er lagt vægt på, at det skal være lige til at gå til.

Overblik over området

Se boliger til salg, liggetid, m2 priser, billeder af huset, sammenlign financieringsmuligheder: Hvad koster det.  En enkel måde at browse rundt og sammenligne boliger. En enkel måde at få overblik på. Prøv at se dit eget område igennem – så får du hurtigt en ide om hvad dit egen bolig er værd.

Tjek dit lån

Se hvordan belåningen af dit hus eller lejlighed er, og se om det kan gøres anderledes. Billigere? Eller med kortere løbetid? Du behøver ikke hente dit nem-id – vi henter data fra tinglysningen.

KundeKroner til Totalkreditkunder

Er du Totalkreditkunde kan du få KundeKroner baseret på størrelsen af dit engagement. Totalkredit er primært ejet af en forening af kunder. KundeKroner er penge fra foreningen som Totalkredit giver videre til kunderne i form af KundeKroner. Vi viser hvor mange KundeKroner, du får i kvartalet.

Kontakt

Ursula Krogsbøll

Direktør, Digital strategi og innovation
Master IT-Management and Strategy

Ring på +45 53 74 71 67
ukr@miracle.dk