Top-Toy

Top-Toy

Udfordring

TOP-TOY ejer detailkæderne Fætter BR og TOYS ’R’ US og forhandler lejetøj i 300 detailbutikker og otte webshops. Med op til 20.000 webshop-ordrer om dagen er de travle julemåneder meget afgørende for TOP-TOY. I takt med at internet handlen er blevet større og vigtigere oplevede TOP-TOY øget pres på systemerne dybt inde i virksomhedens hjertekule.

Løsning

Op til julesæsonen i 2014 skiftede TOP-TOY datacenteret ud og sikrede sammen med Miracle en platform, hvor alle data blev overført fra gamle systemer til nye – uden tab af data eller ordrer. Resultatet blev et nyt ERP-system med tilkøbt Hyper-V for at virtualisere infrastrukturen og optimere driften.
”Vi ved, de har nogle dygtige folk, som forstår, hvordan vores systemer hænger sammen. Miracle er med til at holde hjulene i gang hos os, så vi kan sælge vores produkter og få dem sendt ud til kunderne. I dag står de for en stor del af den daglige drift af især ERP- og lagerdatabaserne. De overvåger alt lige fra servere til databaser og sikrer, at data flyder mellem de forskellige systemer Vi sætter stor pris på deres fleksibilitet, kompetencer og ikke mindst den viden, de har om vores forretning,” Kenneth Messerschmidt –  IT Direktør TopToy

Hurtig ordrehåndtering

Krævede hurtig dataudveksling mellem TOP-TOY’s mange forretningssystemer.

Driftsikre ERP-løsninger

Det var afgørende for TOP-TOY at alle data fortsat ville være tilgængelige i den nye version og at overførslen ville foregå uproblematisk.

Fleksibilitet og kompetencer

Vi er med til at holde hjulene i gang og sikre at produkterne bliver solgt og sendt ud til kunderne.

Kontakt

Simon Møgelvang Bang

CTO & CSO

Ring på +45 53 74 72 68
smb@miracle.dk