SBSYS

Udfordring

SBSYS er en forening for fællesoffentligt samarbejde, som betyder billigere og mere effektiv administration for såvel borgere som virksomheder.

Filosofien i Brugerklubben SBSYS er at man deles om investeringen i udviklingsarbejdet, men høster effektiviseringsgevinsterne i hver sin organisation. Det fælles mål er, at få sags procedurer systemunderstøttet lokalt, så vi alle oplever en effektiv hverdag med øget arbejdsglæde.

Løsning

Miracle løftede opgaverne med videreudvikling og transformering af SBSYS i tæt samarbejde med Kommunerne de næste fire år. Udover at modernisere og refaktorere dele af koden, skal udviklingen sikre en bevægelse væk fra en klient/server-applikation til en mere hændelsesdrevet arkitektur. Dette vil gøre det muligt for kommunerne og andre brugere at bygge platformsuafhængige applikationer oven på systemet, som kan målrettes forskellige brugergrupper og devices og udvikles af forskellige leverandører.

Refaktorering

Vi stod for refaktorering, hvor den eksisterende programkode blev omskrevet således at den blev enklere, gammel kode fjernet og dermed lettere at vedligeholde.

Hændelsesdrevet arkitektur

Også kaldet EDA blev valgt for at sikre at integrere både afsender og modtager på en løs koblet måde således at udskiftningen af systemer ikke affødte integrationsopgaver.

Platformsuafhængige applikationer

Det var vigtigt at transformeringen af SBSYS var platformsuafhængig, så at den kunne fungere på tværs af platforme.

Kontakt

Simon Møgelvang Bang

CTO & Udviklingsdirektør

Ring på +45 53 74 72 68
smb@miracle.dk