Flügger

Udfordring

Flügger er en international koncern som designer og markedsfører et bredt og koordineret sortiment inden for dekorativ maling, træbeskyttelse, spartelmasse etc. Flügger har 600 butikker fordelt mellem Norden, Østeuropa og Kina. Flügger oplevede et behov for en øget effektivitet og en mere stabil drift i deres HR- og lønsystem. Flügger anvender hovedsageligt Microsoft løsninger, men valgte i sin tid Oracles HR- og lønsystem, hvilket ligger uden for it-afdelingens kompetenceområde.

Løsning

Miracle har gennem en outsourcing aftale fået det fulde ansvar for drift og udvikling. Driften er blevet mere stabil og effektiviteten røget i vejret. Da aftalen blev indgået valgte Flügger samtidig at opgradere til Oracle Business Suite og hvorefter implementeringen af dette gik hurtigt og uden problemer.
Det arbejde stod Miracle for og her beviste de virkelig deres værd. De transformerede vores miljø, og det var et ret stort projekt på ca. 800 timer. De håndterede det uden problemer for os, og det var en fornøjelse at opleve.
Vi valgte at finde en samarbejdspartner, der kunne løfte både drift og udvikling. Derfor tog vi kontakt til Miracle, som havde implementeret systemet, og som vi havde rigtig gode erfaringer med. For os vejer effektivitet og stabilitet i it-driften ekstremt højt. Vi skal understøtte forretningen, og går noget ned, koster det væsentlig mere end den ekstra sikkerhed, vi får ved at lægge opgaverne i de rette hænder. Det kræver specifik viden, som Miracle har. Vi har overleveret alt til Miracle med minimal indsats. Vi kan mærke, at driften er blevet mere stabil, og at ansvaret med opdateringer og udvikling ligger godt hos Miracle. Det giver os ro til at fokusere på mere strategiske opgaver. De forstår vores forretning og behov og lægger stor vægt på kvalitet. Og så er de til at snakke med om tidsplaner og prioritering. Deres værdier tiltaler os og skaber tryghed,” udtaler koncern IT-chef i Flügger, Lars Knudsen.

Oracle HR- og lønsystem:

Flügger har valgt et Oracle HR- og lønsystem og selvom de har haft det siden 2007, er det stadig state of the art. De manglede dog de rette kompetencer in-house og havde derfor brug for hjælp.

Stabil drift og øget fleksibilitet

Vi har øget fleksibiliteten, samtidig med at Flûgger opretholdt en stabil drift af lønsystemet.

Oracle Business Suite:

Flügger valgte at opgradere deres Oracle Business Suite. Det store projekt foregik helt uden problemer til stor glæde for alle parter.

Kontakt

Simon Møgelvang Bang

CTO & Udviklingsdirektør

Ring på +45 53 74 72 68
smb@miracle.dk