Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

Udfordring

Akademikernes A-kasse ønskede en digital service, der kunne hjælpe jobsøgende til at få jobbet. En service der skulle hjælpe den jobsøgende til at få styr på ansøgning, CV og jobsamtale. En service der skulle hjælpe medlemmerne til at forbedre karrieremuligheder og lønniveau via jobskift.

Løsningen

Sammen med Akademikerns A-kasse har vi udviklet en app, der fungerer bredt til medlemmer og potentielle medlemmer. 
Dvs at servicen både dækker den studerenede, den arbejdssøgende og kandidaten, der gerne vil have et nyt job eller foretage et karrierespring. Prøv den selv – find din personlighedprofil, øv dig på jobsamtalen, forstå hvad der skal til for at få jobbet. Hvad virker. Hvad virker ikke. Du kan lytte til Podcast. Du kan se videoer hvor A-kassens professionelle karriererådgivere øser af deres viden. Du kan filme dig selv til en fiktiv jobsamtalen – og rette op til du er helt tilfreds. God fornøjelse

Se dig selv til jobsamtale

Her får du stillet de ofte stillede spørgsmål – og du filmer dig selv, mens du svarer. Du kan se det igennem – og prøve igen – lige til det fungerer godt for dig. Videoerne kan slettes igen i appens settings. Og de ligger kun på DIT device. Helt anonymt.

Find din personprofil

Inden jobsamtalen er det godt at forstå lidt om hvilken “type” du er. Selvfølgelig er du først og fremmest netop DIG. Men du har givet nogle træk som du har til fælles med andre og som fortæller lidt om hvad du trives med og hvad du ikke trives med. det er godt at forstå. Så er der større sikkerhed for, at du trives i dit næste job.

Podcast om at være ansøger

Vi mangler allesammen tid. Derfor kan det være praktisk at lytte til lydfiler, mens vi gør rent, kører i tog eller slapper af på sofaen. Vælg selv hvornår det passer dig at blive klogere og øge dine chancer for at få drømmejobbet.

Kontakt

Ursula Krogsbøll

Direktør, Digital strategi og innovation
Master IT-Management and Strategy

Ring på +45 53 74 71 67
ukr@miracle.dk