Aalborg Universitet Student App

Udfordring

Aalborg Universitet ønskede at gøre det mere eftertragtet at være studerende på Aalborg Universitet – og samtidig gøre studiedagen nemmere for de studerende. Udfordringen var at ramme så mange studerende som muligt, på alle studieretninger. En ekstra element som blev udviklet var et Feel Good element, som studievejledningen ønskede, for at tilgodese og gribe problematikkerne før de opstår under studietiden. AAU student blev udviklet i tæt samarbejde med AAU’s app-team, og studiemedhjælpere. Dette gav en rigtig god indsigt i de studerendes hverdag – og deres ønsker og behov. App’en er derfor udviklet på baggrund af brugerundersøgelser og workshops.

Løsning

AAU student trækker data fra Moodle, som er de studerendes “skoleskema”. App’en giver tilgang til alle kurser, events, nyheder etc. Derudover har app’en mindsket de “små hurtige spørgsmål” til studievejledningen, da den giver svar på de fleste ting som de studerende oplever i hverdagen.

Du kan læse mere i denne pdf: Aalborg Student APP

Skema

Den studerende kan se sit skema, og tilgå al information som er nødvendig for de enkelte kurser. Skemaet kan synkroniseres med eksempelvis den studerendes almindelige kalender i telefonen.

Links

En liste med links har gjort det nemt tilgængeligt for de studerende at finde den relevante information de har behov for ved Universitet. I app’en har de det hele samlet, og skal ikke bruge lang tid på at finde hvad de har brug for.


Studievejledningen tilbyder hjælp til studieteknikker etc i studietiden. Dette er tilgængeligt i app’en, ligesom en opsummering af hvordan den studerende bruger sin tid, og om der bør omprioriteres ifht tiden.

Spørgsmål?

Simon Møgelvang Bang

CTO & Udviklingsdirektør

Ring på +45 53 74 72 68
smb@miracle.dk