fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Your Green Vision

Applikation til automatisering af CSR rapporter

Miracle har sammen med virksomheden Your Green Vision ApS udviklet applikationen ”GreenVision”, hvis formål er at guide, strukturere og dokumentere virksomheders CSR-indsats.

Your Green Vision rapport

Udfordring

I forbindelse med vedtagelsen af regnskabslovens §99 har det været lovpligtigt for en række danske virksomheder at beskrive deres bæredygtige indsatser som en del af den årlige redegørelse for virksomhedens samfundsansvar. Dette omfatter ca. 1400 danske virksomheder.

Derudover er der mange SMV’er, som ikke er omfattet af årsregnskabsloven, men som arbejder med CSR på frivillig basis. For SMV’er er CSR-rapportering en frivillig forpligtigelse, virksomheden påtager sig overfor samfundet, kunder og medarbejdere – og en mulighed for at blive set og opfattet som en socialt ansvarlig virksomhed.
CSR har også nogle konkurrencemæssige fordele. En stærk CSR-strategi kan nemlig have stor effekt på både kunder og medarbejdere, eftersom socialt ansvarlige virksomheder i højere grad tiltrækker loyale kunder og ansatte.

Udarbejdelsen af CSR-rapporter kan både være en kompliceret, tidskrævende og omfattende proces, der ofte kræver ugers arbejde og involverer flere forskellige aktører. Det gør GreenVision op med og samler hele processen i ét stærkt værktøj.

Your Green Vision

Løsning

Der var brug for et innovativt værktøj til at simplificere processen med at udarbejde CSR-rapporter. Der er ikke et værktøj på markedet i forvejen, som understøtter dette. GreenVision har derfor i samarbejde med Miracle fået udviklet et dokumentations- og rapporteringsværktøj, der gør det nemt og simpelt for virksomheder at udarbejde en CSR-rapport fra start til slut. Sammen med GreenVision udviklede vi applikationen ’GreenVision’, der guider, strukturer og dokumenterer virksomhedernes CSR-indsats.

Det er et værktøj, der hjælper virksomheder med at flytte fokus fra rapportering til strategi og handling. Applikationen gør det muligt for virksomheder på simpel og overskuelig vis at udarbejde en præsentabel, simpel og overskuelig CSR-rapport.

Rapporten kan bruges til at formidle virksomhedens vigtige arbejde med bæredygtighed samt måle og veje virksomhedens bæredygtige indsatser – både internt på årsbasis, men også med konkurrenter i den samme branche.

construction
Teknologi

GreenVision.io er en webapplikation hostet på Microsoft Azure, det sikrer skalering og stabilitet.

Miracle anvender Azure devops til at understøtte CI/CD og dermed hastighed i forhold til nye features i en styret pipeline.

Frontenden er udviklet med Blazor på en .net Core backend, hvilket er en virkelig stærk kombination.

check_circle
Visioner og Krav

GreenVisions team har en klar vision med deres produkt og er eksperter på CSR-området, men har mindre erfaring med IT-udvikling. Det har været vigtigt for Miracle som IT-leverandør at være tæt på kunden og at kunne både forstå og omsætte produktvisioner og krav om brugervenlighed til præcis den applikation, der indfrier dette.

Vi har derfor meget bevidst arbejdet med visualisering og UX-design i form af mockups, og ladet det være vores fælles udgangspunkt for dialog og kravsætning.

directions_run
Agil proces

Processen med at komme fra visioner til konkret produkt har gennem hele projektet været holdt sammen af projektets agile tilgang. Det har gjort det muligt at arbejde koncentreret i hvert eneste sprint, og samtidig have løbende dialog med kunden og løbende accept af de udviklede komponenter.

Og faktisk har det fungeret så godt, at løsningens MVP-version blev leveret før tid, under budget og dermed var der plads til flere fede features indenfor den samme økonomiske og tidsmæssige ramme.

Om Kunden

Your Green Vision ApS blev etableret i november 2020. Virksomheden er sat i verden for at hjælpe kunder på vej med deres grønne visioner. Det muliggøres gennem applikationen Green Vision, der guider, strukturer og dokumenterer virksomheders CSR-indsats, på en nem og overskuelig måde.

Vil du vide mere

Jan Skelbæk
CEO
phone 5374 7170
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it