fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Flügger

Nyt HR- og lønsystem til Flügger

Miracle løste et behov for at udvikle og drifte et mere effektivt og stabilt system.

Udfordring

Flügger oplevede et behov for en øget effektivitet og en mere stabil drift i deres HR- og lønsystem. Flügger anvender hovedsageligt Microsoft løsninger, men valgte i sin tid Oracles HR- og lønsystem, hvilket ligger uden for IT-afdelingens kompetenceområde.

Løsning

Miracle har gennem en outsourcingaftale fået det fulde ansvar for drift og udvikling. Driften er blevet mere stabil og effektiviteten er røget i vejret. Da aftalen blev indgået, valgte Flügger samtidig at opgradere til Oracle Business Suite, hvorefter implementeringen af dette gik hurtigt og problemfrit.

”Det arbejde stod Miracle for, og her beviste de virkelig deres værd. De transformerede vores miljø, og det var et ret stort projekt på ca. 800 timer.

De håndterede det uden problemer for os, og det var en fornøjelse at opleve. Vi valgte at finde en samarbejdspartner, der kunne løfte både drift og udvikling. Derfor tog vi kontakt til Miracle, som havde implementeret systemet, og som vi havde rigtig gode erfaringer med. For os vejer effektivitet og stabilitet i IT-driften ekstremt højt. Vi skal understøtte forretningen, og går noget ned, koster det væsentligt mere end den ekstra sikkerhed, vi får ved at lægge opgaverne i de rette hænder. Det kræver specifik viden, som Miracle har. Vi har overleveret alt til Miracle med minimal indsats.

Vi kan mærke, at driften er blevet mere stabil, og at ansvaret med opdateringer og udvikling ligger godt hos Miracle. Det giver os ro til at fokusere på mere strategiske opgaver. De forstår vores forretning og behov og lægger stor vægt på kvalitet. Og så er de til at snakke med om tidsplaner og prioritering. Deres værdier tiltaler os og skaber tryghed”

Citat, koncern IT-chef i Flügger, Lars Knudsen.

keyboard_arrow_up
Oracle HR- og lønsystem:

Flügger har valgt et Oracle HR- og lønsystem, og selvom de har haft det siden 2007, er det stadig state of the art. De manglede dog de rette kompetencer in-house og havde derfor brug for hjælp.

check_circle
Stabil drift og øget fleksibilitet

Vi har øget fleksibiliteten, samtidig med at Flügger opretholdt en stabil drift af lønsystemet.

business
Oracle Business Suite:

Flügger valgte at opgradere deres Oracle Business Suite. Det store projekt foregik helt uden problemer til stor glæde for alle parter.

Om kunden

Flügger er en international koncern, som designer og markedsfører et bredt og koordineret sortiment inden for dekorativ maling, træbeskyttelse, spartelmasse etc. Flügger har 600 butikker fordelt mellem Norden, Østeuropa og Kina.

Vil du vide mere

 

Jan Skelbæk
CEO
phone 5374 7170
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it