fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

cashbackAPP

Cashback app mock up

Udfordring: Vi vil tættere på brugerne

Medarbejderne i mere end 1.500 restauranter, butikker og webshops, som er samarbejdspartnere med Loyalty Key, tilbydes rabatfordele gennem CashbackAPP. Det er et lukket loyalitetsprogram, hvor medlemmerne optjener rabat/cashback med deres almindelige betalingskort hver gang de handler brændstof, mobilabonnementer, tøj, takeaway mv. hos partnere som Shell, Telmore, Zalando og Just Eat.

Programmet har de seneste år kun været et univers på web, men det har hele tiden været målet, at kunne tilbyde cashbackAPP som en brugervenlig app, medlemmerne altid kan have ved hånden.

Cashback app mock up

Løsning: Brugervenlig app

Med appen installeret på medlemmernes mobiler bliver det nu endnu nemmere for dem at få glæde af deres mange fordele – uanset om de har en iOS- eller Android-enhed, da appen er kompatibel med begge styresystemer og kan downloades i hhv. App Store og Google Play.

Appen giver medlemmerne følgende funktioner lige ved hånden, når de er på farten:

map
Kortfunktion

Funktionen ”Find butikker” er et interaktivt Danmarkskort, hvor medlemmerne finder butikker, restauranter og andre partnere i deres nærområde, hvor de optjener cashback. Det gør det nemmere for medlemmerne at finde og handle de steder, hvor de får en procentdel af deres køb tilbage.

search
Søgefunktion

Funktionen ”Søg” gør det nemt at finde de partnere, der giver medlemmerne cashback. Når medlemmerne søger, kan de samtidig se, hvor tæt de befinder sig på partneren, og hvor meget cashback de optjener.

list
Opdag-funktion

Medlemmerne kan desuden tilgå funktionen ”Opdag”, til at udforske deres fordele og blive inspireret til endnu flere steder, hvor de kan optjene cashback. ”Opdag” bliver løbende opdateret med nye partnere og aktuelle temaer, der kan være relevante i medlemmernes hverdag.

account_box
Min profil

Under ”Min profil” i appen kan medlemmerne holde øje med deres saldo og tilføje alle de betalingskort, de har i pungen, eller udskifte et udløbet betalingskort.

payments
Udbetal

Medlemmerne kan få udbetalt deres optjente cashback direkte via appen, når saldoen overstiger 100 kr.

notifications
Notifikationer

Medlemmerne kan vælge at modtage notifikationer, hver gang de optjener cashback til deres konto. På den måde bliver medlemmerne mere opmærksomme på deres fordele og får lyst til at handle endnu flere steder, hvor de optjener cashback.

Cashback app mock up

cashbackAPP som web-løsning bliver selvfølgelig også ført videre som hidtil, så medlemmerne også har mulighed for at tilgå de mange funktioner og fordele på deres computer, men det er målet, at langt de fleste medlemmer vil bruge appen i deres hverdag.

Læs mere om appen her: https://cashbackapp.dk/download-cashbackapp/

Om kunden

Loyalty Key driver fordelsklubber for Danmarks største virksomheder. Her forbinder de deres partnere med mere end 100.000 medlemmer i hele landet. Deres mission er at skabe dybere og mere varige relationer imellem virksomheder og deres kunder gennem løsninger, der målbart øger kundernes interaktion med den enkelte virksomheds brand.

Vil du vide mere? Så kontakt

Ursula Krogsbøll
Innovationsdirektør
phone 5374 7167
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it