fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Cloud

AWS

 

Fordelen ligger i fleksibiliteten

Flere og flere virksomheder ser fordelene ved at flytte hele eller dele af deres software ud i skyen, hvor cloud-giganterne Amazon Web Service, Microsoft Azure og Google Cloud Platform frister med fleksible public cloud-løsninger. Det kan være svært at definere og eksekvere en strategi for tilgangen til cloud. Miracle er specialister i at udvælge og optimere brugen af de rette services.

Cloud-specialister

I Miracle har vi fokus på cloud-kerneværdierne: Operational Excellence, Security, Reliability, Performance Efficiency og Cost Optimization.

Dette afspejler sig blandt andet i vores AWS Team, hvor vi har fagligt stærke teknikguruer, men også certificerede AWS Solutions Arkitekter.

For at sikre at vi hjælper jer med at få det optimale udbytte af cloud har vi en procesmodel, der understøtter at vi kommer hele vejen rundt.

add_task
Infrastructure as code (Iac)

Vi bygger infrastruktur på AWS med kode, så vi minimerer fejl i produktion og sikrer fuld gennemsigtighed med ændringer og benyttede ressourcer. Koden er selvfølgelig versioneret og med fuld historik.

layers
S3

Vi kan hjælpe med optimal udnyttelse af S3 (Simple Storage Service på AWS). Blandt andet S3 hosting af websites, lagring af data med optimal pris i forhold til anvendelse og meget andet.

support
CI/CD

Lad os stå for installation og opsætning af jeres CI/CD. Vi benytter AWS best practices. Og I slipper for manuelle fejl i forbindelse med opgradering af produktionsmiljøer samt får et hurtigere forløb fra udvikling til produktion.

arrow_right_alt
Migrering

Har I behov for at flytte infrastruktur til AWS så lad os hjælpe jer. Det kan være til et klassisk Virtual private cloud setup med hostede instanser eller en flytning til en ny serverless arkitektur.

api
Serverless design & udvikling

Vi tror på at Serverless (pay as you go) er en game changer. Vi tilbyder design og udvikling af løsninger der bygger på de bedste AWS Serverless principper. Dermed betales der kun for ressourcer, når de anvendes.

cloud
Hosting & cloud

Vi forstår forskellen på hosting og cloud og kan give jer de fornødne inputs til at træffe en beslutning. Hvis der vælges en cloud løsning, tilbyder vi et professionelt cloud setup og sørger for at jeres performance er i top.

Delt ansvar

Mulighederne er mange, men uden en god sparringspartner og rådgiver er snitfladerne for ansvaret mellem cloud-udbyderen og virksomheden måske også uklare.

At flytte software i skyen betyder ikke at drift, vedligehold og service følger samme vej. Public cloud udbyderne stiller en ramme til rådighed, som virksomhederne selv er nødsaget til at udfylde.

Miracle agerer “the missing link” mellem public cloud udbyderen og jer. Vi sikrer at jeres cloud-miljø løbende trimmes og vedligeholdes, således det altid matcher jeres behov.

Kom godt i gang…

Kontakt os allerede i dag, for at høre hvad det kan gøre for jeres IT-forretning at flytte helt eller delvist i skyen.

 

Morten Randrup
Afdelingsleder
phone 2972 3735
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it