fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Atlassian ydelser

Agile løsninger til agile teams

Løsninger, som understøtter samarbejde på tværs af afdelinger og med en agil tilgang til opgaven, bringer værdi til forretningen på en enkel, intuitiv og struktureret måde.

I Atlassians løsningsportefølje er der en række løsninger, modeller og metoder, der understøtter samarbejdet mellem teams og sikrer vidensdeling mellem kollegaer og samarbejdspartnere.

Vores ydelser

analytics
Analyse af arbejdsprocesser og forbedringsforslag

Vi benytter workshops, interviews og observation til at indsamle viden om jeres arbejdsprocesser, som vi analyserer og udarbejder forbedringsforslag til.

settings
Opsætning og installation

Vi benytter Atlassian best practices i kombination med vores egne erfaringer med de forskellige løsningerne. Det sikrer den rette installation og opsætning af jeres Atlassian software, i overensstemmelse med jeres nuværende setup og behov

trending_up
Performance-tuning

Rigtig mange faktorer kan have indflydelse på performance af applikationer.
Heriblandt plugins, forkert netværksopsætning, antivirus, mm.
Oplever I problemer med jeres setup, så lad os kigge på det og komme med forslag til, hvordan jeres udfordringer kan løses.

school
Rådgivning & Uddannelse

Lad os rådgive jer inden for Atlassians portefølje af applikationer. Vi kan vejlede jer til at tage de rigtige beslutninger. Har I brug for uddannelse i Atlassian, kan vi skræddersy et kursus til jer.

description
Integration & Migrering af data

Integrer jeres Atlassian-applikationer med hinanden, og få det maksimale ud af jeres applikationer. Vi står også for integration til dine øvrige platforme eller migrering af data til og fra Atlassian.

subscriptions
Licensrådgivning

Uanset hvilket behov I har omkring licenser, så hjælper vi gerne. Det kunne f.eks. være:

  • Licens-review eller beregning på om datacenter eller cloud er den rigtige vej at gå.
  • At samle jeres licenser så der kun kommer en regning om året.
  • Muligheder og anbefalinger omkring add ons.
  • Omkostninger og nye licenspriser ved migrering til cloud.
cloud
Hosting & Cloud

Vi forstår forskellen på Hosting og Cloud og kan give jer de fornødne inputs til at træffe den rigtige beslutning. Vælger I en hosted løsning, i stedet for cloud, tilbyder vi professionel hosting og sørger for, at jeres performance er i top. Hvis I allerede har Atlassians applikationer og overvejer at flytte dem til Atlassians cloud, så kan vi med baggrund i vores erfaringer rådgive jer om de rette løsninger. Samtidigt kan vi, hvis det viser sig, at Cloud er vejen frem, hjælpe med en sikker og hurtig migrering.

support_agent
Applikationssupport

Vi tilbyder mulighed for at outsource jeres brugersupport til os. Vores helpdesk har bred Atlassian-erfaring og kan hjælpe jeres brugere, uanset om det gælder projekthåndtering eller brugerstyring. Vores dygtige konsulenter fra Atlassian-teamet sidder altid klar i 2nd line.

Vi har fået et produkt, der virkelig tilfører værdi til organisationen. Vores brugere, og ikke mindst medarbejdere i servicedesk, er blevet utrolig glade for Jira Service Management.” – Henriette Kjærgaard Hesselby, Sanistål A/S.

Kom godt i gang

Hvad enten I har brug for køb af Atlassian-licenser, eller om I har brug for hjælp til at analysere, uddanne og facilitere opstart, så er Miracle – som Atlassian Solutions partner – klar til at hjælpe.

 

Tina Facius
Account Executive
phone 2162 7825
Peter Melvig
Senior Business Development Manager
phone 2177 4717
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it