fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Atlassian
løsningsportefølje

Agile løsninger til agile teams

Løsninger, som understøtter samarbejde på tværs af afdelinger og med en agil tilgang til opgaven, bringer værdi til forretningen på en enkel, intuitiv og struktureret måde.

I Atlassian løsningsportefølje er der en række løsninger, modeller og metoder, der understøtter samarbejdet mellem teams og sikrer vidensdeling mellem kollegaer og samarbejdspartnere.

Løsningsportefølje

none
Jira Software

Med Jira Software får din organisation et værktøj, der styrker samarbejdet i jeres teams ved at sikre klare uddelegerede opgaver og deadlines. Jira Software er ideelt, når det kommer til softwareudvikling og DevOps, da man nemt kan integrere op mod kodenære værktøjer og tilpasse workflows til at understøtte jeres arbejdsgange og dermed sikre effektivitet på ethvert projekt

none
Jira Service Management

Jira Service Management tilbyder en ITIL-serviceret service management platform, som understøtter jeres IT og forretningsteams i at levere gode serviceoplevelser. Med Jira Service Management er det nemt at kategorisere serviceanmodninger, hændelser, problemer og ændringer i organisationen ved at organisere og prioritere disse anmodninger ét centralt sted – og samtidig holdes dit team på sporet i forhold til mål og serviceniveauaftaler.

none
Confluence

Confluence er en fleksibel wiki baseret applikation, som understøtter samarbejde og vidensdeling i og på tværs af teams i jeres organisation. Alt organiseres ét og samme sted og sikrer viden og konsistens på tværs af teams og projekter i din organisation.

none
Jira Work Management

Jira Work Management er et justerbart værktøj til projektstyring, som organiserer projekter og opgaver et centralt sted. Ved at samle alle projekter i en given afdeling under tre nøglefunktioner; opgave-management, projekt-management og proces-management, får alle medarbejdere i afdelingen mulighed for at holde sig opdaterede på forskellige opgaveprocesser.

none
Bitbucket

Bitbucket er et Git-baseret kode repositorie som giver jeres software teams et centralt sted at planlægge, samarbejde omkring, teste og deploye deres kode Med BitBucket er det nemt at bygge kvalitetskode gennem automatiseret test, og ikke mindst udrulning af kode.

none
Bamboo

Bamboo er et CI/CD-værktøj som samler automatiseret byg, test og release af kode. Endvidere tilbyder systemet yderligere information i form af statistiske analyser og statusopdateringer på succesfulde/fejlslagne kode-byg. Bamboo integrerer nemt og gnidningsfrit med Atlassians øvrige applikationer.

Kom godt i gang

Hvad enten I har brug for køb af Atlassian-licenser, eller I har brug for hjælp til at analysere, uddanne og facilitere opstart, så er Miracle – som Atlassian Solutions Partner – klar til at hjælpe.

 

Tina Facius
Account Executive
phone 2162 7825
Peter Melvig
Senior Business Development Manager
phone 2177 4717
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it