We Dare - We Share - We Care

Miracle

Hos Miracle har vi som mål, at yde vores bidrag til digitaliseringen af Danmark. Det gør vi ved at levere IT-løsninger af højeste kvalitet til private og offentlige virksomheder fra vores 3 lokationer rundt omkring i Danmark.

Vores konsulenter udvikler på alle de førende teknologiske platforme, og vi leverer alle ydelser fra analyse og idé, over udvikling og implementering. Kort sagt kan vi levere ekspertviden noget af vejen, eller hele vejen på dine IT-udfordringer.

I vores innovationsafdeling tilbyder vi dig gennem ”Fast Track development” og ”Co-creation” hjælp til udvikling af prototyper og digitalt ”Cool Stuff”, til f.eks. mobile enheder, der både sikkert og enkelt integrerer med dine øvrige systemer.

Vores referencer tæller større projekter hos blandt andre: Grundfos, Bestseller, Gyldendal, og mange offentlige kunder herunder Moderniseringsstyrelsen, Brugerklubben SBSYS og De Danske Universiteters Økonomisammenslutning ØSS.

Med Miracle får du en samarbejdspartner der prioriterer fagligheden højt, så du tør strække dig lidt længere efter den mest optimale løsning. Samtidigt stræber vi efter ærlighed og gennemsigtighed i alle vores kundeprojektet, og så er det helt afgørende for os, at vi leverer IT-løsninger, der skaber værdi for vores kunder. Her af vores motto.

We Dare – We Share – We Care

Læs om vores Cookies- og privatlivspolitik

Job

Synes du, at noget af det mest spændende i verden er JBoss, SQLServer,
Oracle Applications, Oracle DB, Java, .Net, Scala, Ember, Angular, iOS, Android, Adobe Experience Manager, Linux, OpenShift, Windows? Det gør vi også og derfor matcher vi, måske!

Miracle ånden er teknisk skarphed, kombineret med forretningsforståelse og faglig stolthed.

Vi har mange super erfarne konsulenter. Det giver os en unik mulighed for at træne og udvikle vores nye kollegaer. Uanset din forudgående erfaring får du tildelt en erfaren mentor, og du kommer hurtigt med på projekter i eksisterende teams, så vidensoverdragelse og erfaring bygges effektivt op.

Skriv til os på start@miracle.dk

Presseansvarlig

Jan Skelbæk

CEO

Ring på +45 53 74 71 70
jsk@miracle.dk

Kontakt Miracle

Send os en mail med dine kontaktinformation. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Find os

Hvis du vil slå et smut forbi, så er du velkommen på følgende adresser

Generelt

Tlf: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk
accounts@miracle.dk

Ballerup

Borupvang 2C
2750 Ballerup

Aarhus

Skanderborgvej 232, 1.th.
8260 Viby J

Aalborg

Møllegade 11A
9000 Aalborg

Iasi, Rumænien

Bulevardul Nicolae Iorga 51C, etaj
Iasi 700213