Mobile

Apps der skaber værdi

Miracle Mobile er vores app-udviklingsafdeling. Vi har lavet over 100 apps og har erfaring med idéudvikling indenfor mange forskellige brancher. I Miracle Mobile arbejder vi benhårdt for altid at være opdaterede på trends og tendenser i den mobile verden, der konstant er under udvikling.

I Miracle Mobile har vi specialiseret os i at udvikle apps, som kræver viden om sikkerhed og integration, og vores mål er at lave apps, der skaber værdi for vores kunder. Vi ved, hvad der skal til for at lave brugbare apps, som kan lige præcis dét, I står og mangler. Derfor foregår alt fra idéudvikling til grafisk layout og implementering af en app i tæt samarbejde med jer, så vi sikrer jer den rette app med det rette indhold.

Apps til iPhone, Android, Windows eller dem alle sammen

Udover at have nogle af landets bedste iOS-, Android-, og Windows-udviklere, valgte vi som nogle af de første i landet at bruge udviklingsværktøjet Xamarin. Xamarin giver mulighed for at genbruge store dele af koden bag en app, hvilket gør det nemmere og ikke mindst billigere at udvikle til flere platforme på én gang. Vi har fokus på at levere en god brugeroplevelse og den bedste teknik, så I får mest muligt ud af jeres investering.

Apps til ethvert formål

Hos Miracle Mobile udvikler vi både apps, der lægges frit tilgængeligt til download og apps, der lanceres internt i større virksomheder. Vi udvikler apps til alle formål, og har erfaring med alt fra apps inden for skole og læring, spil og leg, konferencer og udstillinger til de interne apps i større virksomheder som en del af procesoptimeringsprojekter, der forenkler administrative opgaver og den daglige arbejdsgang.Miracle Mobile har som en del af et stort udviklingsteam i Miracle en stor ekspertise i større udviklingsprojekter.

Har du en app-idé, som kan skabe værdi for dig og din virksomhed? Ring til Simon Møgelvang Bang og få en uforpligtende snak…

Historie

Miracle Mobile består blandt andet af eksperter fra firmaet Huge Lawn - Miracle Apps, der har lavet apps siden 2008, og som Miracle har samarbejdet med i flere år og opkøbte i oktober 2015.

Kontakt
Simon Møgelvang Bang
kd.elcarim@bms
+45 53 74 72 68
Referencer på Mobile